ACTS

Het onverwachte, speelse en inventieve karakter van onze acts nestelt zich voorgoed in de harde schijven van uw eventbezoekers. Bovendien creëert u zo blijvende associaties van ontdekken en beleven. Vertrek vanuit onze bestaande acts of nog leuker, laten we samen iets nieuws bedenken!

Döner Kleibäb

play dough voor gevorderden

Al eeuwenlang strekt de pita, een verfijnde Oosterse delicatesse, tot voordeel van wie graag de handen vuilmaakt. Serdi en zijn broer serveren reepjes klei recht van de grote homp, waar u lustig mee kunt kliederen, al dan niet met looksaus. Eens uw boetseerwerk klaar, gaat het voor een kleine afbaksessie weer de spies op, waar alle kleikunstwerken samengeplakt worden tot één gesammtkunstwerk, een heuse toren van kebabel.

Animatie met acteurs. Speelvlak 3 x 6m.
Doorlopend, plaats voor 20 boetseerders.

Warm zand

werfwellness

“Gij zult ten gepasten tijde uw lichaam opladen aan volkswarmte”, luidt de eerste regel van ons veel geciteerde manifest. Daartoe ontwikkelden wij deze werfwellness, die bewijst dat gedegen lichamelijk genot onafhankelijk is van locatie. Onze bekistingsfirma stopt u vroegtijdig onder de graszoden: gelegen in uw kist ervaart u de geneugten van zacht, warm zand op het lichaam. De heilzame effecten van deze beproefde methode laten zich ook gevoelen in lokale behandelingen: uw elleboog, knie voet of arm genieten onmiddellijk welzijn. Act geprezen omwille van hoog therapeutisch effect.

Animatie met acteurs. Speelvlak 3 x 4m.
Doorlopend, plaats voor 10 bekistingen.

Club Tropicana

private pool party

Uw stomende private pool party inclusief free drinks, pumpthatpartysound en aangepast sfeerbeheer, op maat verkrijgbaar in verschillende formules. Kom alvast in de juiste sfeer met de theme-song van deze caravan!

Warme banken

vernuftige derrièreverwarming

Doorgedreven wetenschappelijk onderzoek wees uit dat winterkoude noopt tot genies, gebibber en andere lichamelijke ongemakken. Daarom ontwikkelen wij centrale verwarming die ook u centraal verwarmt, exact waar u het nodig heeft. De zomer duurt plots een heel stuk langer en lang stilzitten voor openluchtvoorstellingen is enkel nog lastig voor wie geen zittend gat heeft.

Verwarmingselementen die modulair opgesteld kunnen worden: als één lange bank, als tribune of als meanderende slang. Plaats tot 100 personen.
Verwarmd met houtkachel, uitgerust met ecologische roetfilter.

Mobiele Sauna

zweten op locatie

Finse spitstechnologie op bestelling: de sauna doet u transpireren waar u maar wil. Onder de sterren, aan zee, in de wei of in uw straat — u beslist. In deze oude paardentrailer ruikt het dankzij de ingrepen van ons Departement Handwerkzaamheden naar ceder en eucalyptus, soms naar zweet, maar nooit naar paarden. Wij parkeren de sauna voor uw deur, u paradeert in parelwitte handdoeken en stoomt rustig gaar tot zo’n 100°C, alvorens uw bloedsomloop aan te wakkeren met een ijsgekoelde douche.

Traditionele Finse sauna met koude douche en ijsemmer. Plaats voor 8 personen.
Inclusief brandhout en handdoeken. Transport ter plaatse voorzien.

Jacuzzi

hot tub on wheels

Chique deernes baadden vroeger hun maagdelijke huid in melk en hoopten zo eeuwig jong te blijven. Deze oude melkkuip barst ongetwijfeld van de mineralen en vitaminen, al vullen we hem tegenwoordig met water. Waan u een weekdier dan wel een weekenddier, parkeer deze Deluxe Hot Tub waar u maar wil en geef ze in Boedapest het nakijken met hun ouderwetse baden op vaste locatie. Zo passé!

Plaats voor 8 personen.
Inclusief handdoeken en zwemkledij.

Voetbad

Voor moegetergde voeten, vermoeid van lange afstanden festivalwandelen, raadt het Instituut een kuur van puur warm water aan. U komt zo tot rust in ons voetenbad, op temperatuur gehouden door heetgestookt brandhout en het gefezel van een intiem gesprek. Onbekenden of niet, zo’n voetenbad noopt tot kamaraderie. Het beste nieuws? U hoeft er enkel uw schoeisel voor uit te trekken.

Omgebouwde aanhangwangen met Thonet stoelen. Plaats voor 5.
Verwarmd met ecologische houtkachel, uitgerust met ecologische roetfilter.

MADE IN ITALY

ondergrondse sweatshop

“Wanna buy T-shirt? I give you good price!” Acteurs poppen Vietcong-gewijs uit hun sweatshop om u fake festival T-shirts aan te smeren met prints vol spelfouten. Onder de grond schuilt een one-man sweatshop, compleet met bidprieeltjes, naaimachine, wierook en de obligate rijstkoker.

Animatie met acteurs.
Putten worden een week op voorhand op locatie ingegraven en gecamoufleerd.

DUWTENT

Wandelende podiumtent

Krijg jij het ook snel op je heupen als je een concert of toespraak lang stil moet staan? Geen nood, want voor alles bestaat een oplossing. Zeker als het Instituut er zich  mee moeit. Bij deze act stuwt het publiek samen jouw sprekers, acteurs of muzikanten letterlijk voort – destination unknown. En wie zijn publiek laten bewegen, wordt niet vergeten. The Joy is in the Journey!

KINDERBOUILLON

jacuzzi minestrone

Chef Canni en hulpkok Balie trekken van uw spruiten de lekkerste kinderbouillon. In het warme water van een inox melkkuip koken we uw kinders zachtjes gaar tussen de soepgroenten.

Mental wash

kapsalon vol verhalen

Here Jezus wist al dat een voetenwassing bij tijd en wijlen deugd kon doen. Nu de Romeinse sandaal vervangen is door geschikt schoeisel voor verharde wegen, laten wij uw voeten voor wat ze zijn en trakteren we u op een bolwassing. Terwijl uw haren deskundig worden gesopt, spoelen we en passant uw hersenen met subliminale boodschappen. U eindigt net gekwaffeerd, uw mentale dorst gelest en uw hersenprocessen zachtjes in opperste staat van gelukzaligheid gewiegd.

Animatie met acteur. Speelvlak 2 x 2m.
Doorlopend, plaats voor 1 persoon per mental wash.